Gratis voeradvies aanvragen

Hulp nodig bij de juiste keuze hondenvoer voor jouw hond? Dat begrijpen we! Er is zoveel aanbod, je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Wij geven je gratis hondenvoer advies.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, dan krijg je zo snel als mogelijk bericht van onze voer deskundige.


  Bij kruising meerdere rassen doorgeven
  Wanneer je dit formulier zo volledig mogelijk hebt ingevuld, krijgt u snel antwoord van onze voedsel deskundige. Wij zijn geen dierenarts en bij spoed dient u uw dierenarts te benaderen.


  Waarom geperste brok?

  De geperste brok is een geconcentreerde voeding. Omdat alle voedingsstoffen bij elkaar zijn geperst en er geen lucht in de brokken zit, nemen geperste brokken minder ruimte in. Niet alleen in de verpakking, maar ook in de maag. De geperste brok valt in de maag uiteen, waardoor de maagbelasting minder groot is.

  Waarom krokante brok?

  Krokante brokken worden door veel honden lekkerder gevonden. Dit komt vooral door de vetlaag die erom heen zit. Hierdoor heeft het brok meer smaak en ook een sterkere geur. Daarnaast kunnen krokante brokken ook een positief effect op de tanden van de hond hebben.