Wij zijn Vegters Paw Supplies

Een jong en gedreven team die het beste naar boven wil halen, elke viervoeter verdient het beste toch?
Wij zijn elke dag op zoek naar nieuwe, gezonde hondensnacks die we voor betaalbare prijzen kunnen aanbieden.

Als Vegters Paw Supplies bieden wij gedroogde natuurlijke hondensnacks, die met uiterste zorg zijn geproduceerd door erkende producenten.
Om in de primaire voedingsbehoefte van een hond te kunnen voorzien, bestaat ons assortiment hondensnacks alleen uit 100% natuurlijke vleesproducten, die zonder conserveringsstoffen en smaakstoffen zijn geproduceerd. Dit is uiteraard het allerbeste voor de hond. Daarnaast hebben we nog andere benodigdheden die wel enige toegevoegde middelen hebben, deze informatie staat bij elk product duidelijk aangegeven.
Natuurlijke hondensnacks zijn niet alleen erg lekker maar ook erg gezond voor een hond. Zo helpen ze het gebit schoon te houden en het tandvlees te verzorgen.
Doordat honden een ernstige behoefte hebben om te knagen is een goede harde snack ook bevorderlijk voor de geestelijke toestand van een hond. Tijdens het kluiven word er bij de hond een stofje aangemaakt (endorfine) waardoor de hond rustiger word. Hierdoor wordt de kans dat de hond ongewenst gedrag gaat vertonen ook vele malen kleiner.

Onze kwaliteit

Wij hebben een breed aanbod aan natuurlijke, gedroogde hondensnacks, die afkomstig zijn van verschillende diersoorten. Welke snack het beste is, is afhankelijk van de grootte van de snack, de grootte van de hond en of de hond allergisch is of niet. Grotendeels komt van dieren die een goed leven hebben gehad in Nederland en- /of Europa.
Hiernaast zijn we continu bezig om ons assortiment uit te bereiden met interessante producten in handige innovatieve verpakkingen. Op deze manier proberen we met mooie onderscheidende producten ons altijd te onderscheiden. Mocht u hierin tips of suggesties voor ons hebben ten aanzien van onze producten, voelen wij ons graag altijd aanbevolen.

Veiligheid en privacy

Veiligheid & Privacy van onze klanten staat bij ons voorop. Naast dat je veilig bij ons kunt winkelen, zorgen we tevens ervoor dat je persoonlijke gegevens nooit aan derden wordt doorgegeven. Je gegevens gebruiken we uitsluitend voor het verwerken van je bestellingen en als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, gebruiken we ze voor persoonlijke aanbiedingen.