Dit was het dan…

Dit was het dan…

De winkel van Vegters Paw Supplies sluit de deuren.
Wegens oplopende kosten en tegenvallende cijfers is het voor ons niet meer rendabel om de winkel in Hardenberg open te houden.
Wij willen alle klanten die ons een kans hebben gegeven enorm bedanken voor jullie steun en positieve reacties.
Maar niet getreurd, uiteraard blijft onze webshop gewoon bestaan https://www.vegters.com
En kunnen de snacks dus absoluut nog steeds aangekocht worden. Hier hebben we een breed assortiment aan gezonde hondensnacks en voeding voor de hond.
We hopen u online van dienst te kunnen zijn & zetten met alle liefde onze webshop voort 🐾
Nogmaals bedankt en we zien u graag in onze webshop!

Groetjes, 
Team van Vegters Paw Supplies & een pootje van Laika!🐾

Vegters Paw Supplies blijft open in de zomervakantie!

Vegters Paw Supplies blijft in de vakantie open & bereikbaar!

De temperaturen zeggen dat het hoog tijd is voor de zomervakantie, Vegters Paw Supplies blijft deze vakantie open en we blijven bereikbaar, wel met minder personeel dus je bestelling kan iets vertraging hebben.

Wij wensen jullie allemaal een mooie zomervakantie, en blijf gezond!

Vegters Paw Supplies

Vernieuwde website online!

Onze nieuwe website is online!

Na hard werken zijn we compleet overgestapt op een ander systeem en een goede website, deze website is verbeterd door betere zoekresultaten en meerdere mogelijkheden om je favoriete producten makkelijk te vinden en zelfs op te slaan als één van je favorieten.

Ons systeem is compleet aangepast en daardoor hebben we ook een ander betaalsysteem, zowel online in onze webshop als in onze fysieke winkel maken we gebruik van de betrouwbare diensten die Rabobank ons biedt. Rabobank zorgt voor een veilige betaling met verschillende betaalmogelijkheden zoals iDeal, Afterpay enzovoorts.

We hopen dat de vernieuwde website overzichtelijker is geworden en je je favoriete producten makkelijk kunt vinden. We voegen elke dag nieuwe producten toe, dus houdt ons assortiment in de gaten. Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons gerust weten, dan doen wij er alles aan om het product voor de juiste prijs binnen te halen in ons assortiment.

In ons vernieuwde klanten account, kunt u ook sparen voor punten. Punten kunt u verdienen door een bestelling te plaatsen, deze punten zijn later in tw wisselen voor korting!

Gratis korting
Om te vieren dat onze vernieuwde website online is, trakteren we je! Vul 5WZCTMX8 in bij je bestelling en je krijgt 10% korting! Minimale besteding is €10,00 en de actie loopt tot 10-07-2022. De code is eenmalig per klant in te wisselen.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, vragen we je om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

Groetjes, 
Team van Vegters Paw Supplies & een pootje van Laika!

Waarom ligt je hond zo graag in de snikhete zon?

Heb jij er als hondenbaasje ook al menig keren het hoofd over gebroken waarom je hond zich het liefst languit in de brandende hete zon gaat liggen? Honden met lange of korte, en witte of zwarte vacht, het maakt geen verschil. Ze liggen al hijgend uitgestrekt in de tuin of op het terras op het heetst van de dag.

Eén van de meest aanvaardbare redenen voor dit bizarre gedrag is dat je hond een zonnebad neemt om via de huid zonlicht om te zetten naar Vitamine D. Vitamine D is nodig om calcium uit de voeding te halen en in het lichaam op te nemen. Vitamine D gaat dus osteoporose tegen en zorgt voor de groei en het behoud van stevige botten en gewrichten.

Je kan je hond dus even zijn zin laten gaan, maar het is je taak als hondenbaas om een oogje in het zeil te houden en je hond weer tijdig een plekje in de schaduw toe te wijzen. Honden raken immers snel oververhit!

Tips voor je hond bij warm weer

– Laat je hond bij warm weer nooit alleen in de auto, in een tent of caravan achter. Ook al staat uw wagen in de schaduw en zorgt u voor verluchting, de temperatuur in uw auto of tent wordt bij warm weer al snel 50°C en meer en loopt fataal af voor uw huisdier.

– Vermijd fysieke inspanningen zoals fietsen, lopen of een hondentraining op het heetst van de dag. Dat geldt zowel voor het hondenbaasje als voor de hond. Uw hond kan de opgenomen warmte immers niet snel genoeg afvoeren en zal oververhit raken bij inspanning.

– Zorg er altijd voor dat je hond steeds vers drinkwater ter beschikking heeft. Doe er géén ijsblokken in, want daarvan raakt zijn darmstelsel in de knoop. Gewoon kraanwater is prima.

– Vermijd lopen op asfalt en beton tijdens warme dagen. De voetzolen van je dier raken verschroeid en kunnen geen vocht meer afvoeren. Hierdoor stapelt het transpiratievocht zich op onder de huid waardoor pijnlijke blaren ontstaan die je hond voor enkele dagen mank doen lopen.